Dostava na Hrvaško 24ur

Zavedamo se, da Hrvaška ena najpogostejših tujinskih partnerjev slovenskih podjetij. Prav zato vam nudimo posebne pogoje za pošiljanje v in naročanje pošiljk iz te države. Na Hrvaškem sodelujemo z njihovim največjim distributerjem, kar je zagotovilo za hitro in učinkovito dostavo – vaš paket bo namreč v dostavi že naslednji delovni dan.

Pošiljate tudi podjetjem ali poslovnim partnerjem v tujino? Imate internetno prodajo in potrebujete dostavo paketov vašim strankam na Hrvaško? Na Hrvaškem sodelujemo z njihovim največjim distributerjem, kar je zagotovilo za hitro in učinkovito dostavo, vaš paket pa bo na cilj prispel že naslednji dan. Tudi na Hrvaškem lahko storitev dostave kombinirate s storitvijo odkupnine, ki bo tedensko nakazana na vaš TRR. Brez skrbi - za vsak poslan paket nudimo učinkovit sistem sledenja - tako po Sloveniji kot v tujini. Vsak paket je opremljen s črtno kodo in številko paketa, na podlagi katere lahko spremljate celotno pot paketa – od prvega skeniranja pri prevzemu do zadnjega pri dostavi paketa končnemu prejemniku. Številko paketa lahko tudi posredujete svojim strankam oziroma partnerjem, s čimer jim omogočite preverjanje statusa pošiljke, sami pa se posvetite pomembnejšim zadevam.

Vsem strankam nudimo dostop do aplikacije za opremljanje paketov, preverjanje statistik in mnogo več. Poskrbimo tudi za integracijo sistemov za povezavo ter vam zagotovimo nalepke za opremo paketov s prevoznicami.