Dostava po Sloveniji 24ur

Naša storitev dostave v 24 urah je učinkovita, hitra in cenovno ugodna dostava paketov in pošiljk po Sloveniji. Kombinirate jo lahko z dodatnimi storitvami, kot so pošiljanje paketov z odkupninami, vračilo dobavnic, SMS pred dostavo in še mnogo več.

Pošiljate pakete in pošiljke v poslovalnice ali poslovnim partnerjem? Imate internetno prodajo in potrebujete dostavo paketov vašim strankam po Sloveniji? Ponujamo vam hitro in učinkovito dostavo paketov in pošiljk po Sloveniji naslednji delovni dan, dostavo pa lahko kombinirate s storitvijo odkupnine, vračila dobavnic, klica pred dostavo in drugimi storitvami, ki jih po konkurenčnih cenah ponujamo svojim strankam.

Ne skrbite - za vsak poslan paket nudimo učinkovit sistem sledenja - tako v Sloveniji, kot tudi v tujini. Vsak paket je opremljen s črtno kodo in številko paketa, na podlagi katere lahko spremljate celotno pot paketa – od prvega skeniranja pri prevzemu do zadnjega pri dostavi paketa končnemu prejemniku. Številko paketa lahko tudi posredujete svojim strankam oziroma partnerjem, s čimer jim omogočite preverjanje statusa pošiljke, sami pa se lahko posvetite pomembnejšim zadevam.

Vsem strankam nudimo dostop do aplikacije za opremljanje paketov, preverjanje statistik in mnogo več. Poskrbimo tudi za integracijo sistemov za povezavo ter vam zagotovimo nalepke za opremo paketov s prevoznicami.