City Express pomaga Palčici...

Otroštvo je najlepši del našega življenja. Spominjamo se brezskrbnih iger s prijatelji, naivnosti, in lahkomiselnosti.

Pa se kdaj resnično zavemo, da nimajo vsi tako lepega otroštva?

Med nami je vsepreveč takih, ki so mnogo prezgodaj, še kot malčki izkusili kako kruto je lahko življenje. Trpinčenje, fizične in spolne zlorabe ali zanemarjanje biološke družine se zgrinjajo nad življenjem marsikaterega malčka kot težki črni oblaki. Marsikateri žrtvi se zazdi, kot, da na svetu zanjo ni prostora.

Ker se to nebi smelo zgoditi čisto nobenemu malčku, bomo v podjetju City Express pomagali izboljšati kakovost življenja malčkom, ki so jih na žalost najhujše izkušnje že doletele. Sedaj pa v Hiši zavetja Palčica iz Grosuplja preživljajo trenutke takoj po ločitvi ali odvzetju od svojih staršev.

Humanitarna akcija je načrtovana tako, v njej lahko sodeluje vsako podjetje, in prav tako zaposleni v podjetju, ter na ta način pomaga najmlajšim, in najbolj ranljivim, ker so po zaslugi neodgovornih odraslih tako zgodaj spoznali vse krutosti, ki jih življenje sploh premore.

Denarni znesek, zbran v tej akciji, bo podarjen direktno Hiši zavetja Palčica (brez vsakih posrednikov), in bo namenjen nakupu ograje vrta Hiše zavetja - Palčica, kjer se malčki želijo brezskrbno igrati.

Več o Hiši zavetja - Palčica si lahko preberete v levem okvirčku, e-novičk. 

Sedanja ograja je neustrezna. Potrebovali bi visoko leseno ograjo, skozi katero se ne vidi - takšno, ki bi jim ustrezala mirno, in brezskrbno otroško igro na dvorišču Hiše Zavetja - Palčica.

Potek akcije:

Vsem prijavljenim bomo v naslednjem mesecu dostavili hranilnik kovancev. Ko bo hranilnik napolnjen, nas o tem obvestite, in odpeljali ga bomo v Hišo zavetja Palčica iz Grosuplja. Izdali vam bodo potrdilo, koliko denarja so prejeli. Akcija, bo na ta način popolnoma transparentna, s 100% zagotovilom, da je denar prišel točno tja, kjer ga potrebujejo. Na vašo željo vam bomo prazen hranilnik zopet dostavili.

Na tak način bomo zbirali denar, dokler ga ne bo dovolj za nakup ograje.(O napredku akcije in dolžini že zgrajene ograje, vas bomo mesečno obveščali z e-novičkami.)

Prijavite se enostavno: Na elektronski naslov: , nam pošljete sporočilo, z vsebino Radi bi pomagali.  ter navedete naziv podjetja ali osebe, ki želi sodelovati v akciji. (Podatke potrebujemo za dostavo hranilnika.)

Pomagajmo torej malčkom skupaj!

S spoštovanjem,

Kolektiv podjetja City Express

V dobrih treh letih smo sprejeli okrog 150 otrok. Vsak s svojo zgodbo. Vsak s svojo travmo. In z mnogo prezgodnjimi izkušnjami, kako je življenje do njih kruto...

Gonilna sila podjetja City Express kurirske službe, so kurirji!

Iz dneva v dan se trudijo, izpolnjujejo dane naloge, in so odraz celotnega podjetja!

Andrej Vagaja je sestavni del ekipe, ki se vsako jutro odpravi na cesto, ter se vrne pozno popoldne...

Ob obisku tekom današnjega dneva, vam bo naš kurir podaril čokoladni srček...