Pssst, povejte naprej in nagrada bo vaša ...

Ste zadovoljni s storitvami, ki jih opravljamo za vas? Zaupajte to tudi svojim poslovnim partnerjem in jim predlagajte sodelovanje z nami.

Posebej zanj bomo oblikovali cenovno ponudbo in se mu prilagodili, saj je prav to naša specialiteta. Brezplačni kuponi bodo vaši, takoj ko bo z novim partnerjem sklenjena pogodba o sodelovanju.

 

10 brezplačnih kuponov vam podarimo, če ste z nami zadovoljni in nas priporočite naprej ...

Sodelovanje z dobrimi poslovnimi partnerji je v podjetništvu ključnega pomena za dobro poslovanje vsakega podjetja.

Dobro poslovno partnerstvo postaja vedno bolj cenjeno. V prihodnosti se bo ta pomembnost še povečala. Dobro partnerstvo nam tako kot v zasebnem življenju olajša izpolnjevanje aktivnosti, ki so nujno potrebne za normalno delovanje. Tudi na logističnem področju je najpomembnejše, da se na partnerja lahko zanesemo, saj nam na ta način lahko odpelje veliko skrbi, sami pa se na ta način osredotočamo na pomembnejša opravila, ki so bolj ključna za naše podjetje. Zanesljiv logistični ponudnik omogoča dobro sodelovanje med podjetji in je pomemben povezovalni element med partnerji in tudi sam igra partnersko vlogo vseh vključenih v povezovalno verigo, pa naj bo to na področju mikro, makro, poslovne ali mednarodne logistike.

 

Za vse tiste, ki se soočate s transportom ali distribucijo tovora večjih dimenzij ...

 

Kdo se skriva za prijaznim glasom, ki ga dnevno slišite ob naročanju storitev?

Za odjavo od e-novic vpišite svoj e-mail naslov: