Brezplačno, hitro, enostavno in kvalitetno – City Express Web-paketi

24-urna paketna distribucija je po Sloveniji in po celem svetu zelo pogost način mikrodistribucije blaga. Uporablja se za dostavo dokumentov, izdelkov v trgovine tako tehničnih kot prehrambenih artiklov, izdelkov do končnih kupcev po domovih in za dostavo intimnih izdelkov. Za transport vseh izdelkov lahko poskrbi vaš pogodbeni partner City Express!

Ker pa mora biti odprema hitra, enostavna in kvalitetna, je rešitev spletna aplikacija City Express Web-paketi na voljo vsem našim pogodbenim partnerjem, ki uporabljajo CEX-dostavo 24 ur po Sloveniji.

Deluje tako, da ob vnosu pošiljke kreiramo etiketo (prevozno potrdilo) s črtno kodo, ki vsebuje vse informacije za pravilno odpremo paketa. Etiketo nato nalepimo na paket in le-ta je pripravljen.

 Dostop do aplikacije:

http://webpaketi.cityexpress.si:81/

Testno uporabniško ime:TESTCITY
Testno geslo: express

 

Kontaktirajte nas! Z veseljem bomo našli primerno rešitev, da pohitrimo odpremo vaših paketov!

 

 

Prednosti uporabe aplikacije:

  • Zmanjšana možnost napak pri vnosu podatkov o dostavi paketa
  • Uvoz šifranta poslovnih partnerjev
  • Enostavna uporaba dodanih storitev (odkupnine, dobavnice …)
  • Spremljanje teže poslanih paketov
  • Pregled in kontrola nad dostavo paketov
  • Kontrola nad številom poslanih paketov iz različnih poslovnih enot ali stroškovnih mest
  • Ažurno elektronsko sledenje poslanih paketov
  • Enostavno iskanje po arhivu poslanih paketov s pomočjo referenčne številke (številka dobavnice itd.)
  • Pregled zgodovine poslanih paketov

Črtno kodo uporabljajo v svojem poslovanju mnoga podjetja. Pred kratkim je bila implementirana v sistem tudi v podjetju City Express za opravljanje paketne distribucije po celi Sloveniji. Kako točno pa čitalec prebere zebrasto kodo, ki se pojavlja na vsakem koraku?

Vsi, ki ste nas v preteklih letih že kontaktirali po telefonu, ste verjetno na drugi strani zaslišali simpatičen glas Andreje Sadar; pa naj si bo to zaradi naročila storitve, vprašanj glede fakture ali vseh drugih zadev.

Dne 25. 11. 2011 smo se zaposleni v podjetju City Express na prostovoljni bazi udeležili krvodajalske akcije na Zavodu za  transfuzijsko medicino.

Ali ste vedeli, da prevoze krvi in krvnih derivatov za zgoraj omenjeni zavod opravlja ravno podjetje City Express?

Zavedamo se pomembnosti darovanja krvi, saj velika večina naših sodelavcev opravlja delo s tovornimi vozili, kjer obstaja veliko možnosti, da bomo ob potencialni nesreči potrebovali darovano kri tudi sami.