Novost v Sloveniji: spletna aplikacija za naročilo kurirske storitve

Poleg spletne aplikacije WEBpaketi vam podjetje City Express predstavlja novo aplikacijo za naročilo kurirske storitve, ki omogoča elektronsko naročilo kurirja, pregled, sledenje in upravljanje z naročili kurirskih storitev.

Preko vmesnika, kot ga prikazuje slika na dnu e-novičk, v katerega se uporabnik enostavno vpiše s svojim uporabniškim imenom in geslom, je na voljo dvosmerna komunikacija z dispečerskim centrom, ki omogoča tako oddajo naročila za prenos pošiljke, spremljanje statusa pošiljke, popravke in še vse tisto, kar je bilo do zdaj treba opraviti s telefonskim klicem.

 

Podjetje City Express je ponudnik ekspresnih kurirskih storitev že od vsega začetka svojega obstoja. Pri tovrstnih storitvah znotraj Ljubljane kurirja lahko pričakujemo že v roku 30 minut od naročila, dostavo po Ljubljani pa v eni ali dveh urah oz. po Sloveniji v roku treh ali šestih ur. Storitve dnevno izvajamo z vsaj 20 kurirji z različnimi vozili: kangooji, kombiji in dvokolesniki (kolesarji ter motoristi). Obvezna delovna oprema vsakega kurirja je med drugim tudi pametni telefon, opremljen s posebej razvitim delovnim orodjem (predstavljeno v okvirčku na levi strani), preko katerega v realnem času zagotavlja povratne informacije o pošiljkah.

Podjetje je že do zdaj omogočalo naročanje in upravljanje storitev na različne načine, saj je prilagajanje posamezniku v današnjih časih izrednega pomena. Zdaj pa želimo svojim že obstoječim uporabnikom, pa tudi obstoječim potencialnim partnerjem, predstaviti novost v Sloveniji na področju kurirskih storitev.

 

Uporabniku prijazno e-naročanje prinese naročniku številne prednosti:

 

- nič več čakanja v telefonski čakalni vrsti klicnega centra,

- dvosmerna komunikacija z dispečerskim centrom preko aplikacije,

- sledenje od prevzema do oddaje pošiljke v realnem času, glede na status pošiljke,

- popoln pregled in kontrola nad stroški,

- kontrola nad številom poslanih paketov iz različnih poslovnih enot ali stroškovnih mest in

- enostaven pregled specifikacije naročil po stroškovnih mestih.

 

 

Povezava za dostop do spletne aplikacije City Express za naročilo kurirske storitve:

http://kurirske.cityexpress.si/

Testno uporabniško ime: citytest          Testno geslo: 123

 

Spletna aplikacija za uporabo kurirskih storitev se neposredno povezuje z že obstoječim IT-sistemom podjetja City Express in z mobilno aplikacijo na pametnih telefonih, s katerimi so opremljeni vsi kurirji podjetja City Express. To vozniku omogoča takojšnjo določitev statusa storitve in hkrati poslovnemu partnerju pregled statusov v realnem času.

Podjetje City Express je s 1. 3. 2014 v svoje okrilje združilo eno od svojih konkurenčnih podjetij na področju kurirskih storitev. To pomeni predvsem številčno obogateno in močnejšo ekipo ter večje število storitev, ki so zdaj na voljo, pa tudi njihovo kakovostno izvajanje še naprej.

Združena ekipa zdaj zmore še več. Nova sodelavca Marko Filipič in Borut Korez sta se uspešno vključila v našo obstoječo ekipo. Marko Filipič, ki ste mu že v podjetju Business Express lahko oddali svoje naročilo, se je tudi zdaj uspešno spoprijel z nalogo dispečerja. Borut Korez pa je v podjetju Business Express skrbel za izdajo računov in ostalo administracijo, zato je tudi zdaj zadolžen za izterjave, pomoč v računovodstvu in pomoč pri pošiljkah za tujino.

O svojem novem delovnem mestu Marko Filipič pravi, da mu je všeč predvsem zaradi dobrega IT-sistema in dobrega kolektiva.

Borutu Korezu pa je novo delo všeč zaradi dobre razporejenosti delovnih nalog in dobrega sodelovanja med oddelki.