Distribucija pošiljk v HRVAŠKO ...

 

 

Hrvaška je s 1. 7. 2013 vstopila v Evropsko unijo. Njen vstop prinaša poenostavitev izmenjave paketov oz. pošiljk med državama, skrajšanje rokov prenosa pošiljk z blagom zaradi ukinitve carinskih postopkov in posledično znižanje cen distribucije.

Sporočamo vam izredno dobro novico, saj smo za vas pripravili akcijski cenik za distribucijo pošiljk in palet v Hrvaško in iz Hrvaške v Slovenijo. Vse skupaj pa lahko kombinirate tudi z dodatno storitvijo – odkupnina.

Dostava po celinskem delu Hrvaške je lahko že naslednji delovni dan (24 ur) v dopoldanskih urah. Po otokih je dodatni tranzitni čas do 2 delovna dneva.

Za hitro in pregledno odpremo pošiljk imamo za vas na voljo spletno aplikacijo za odpremo pošiljk (http://webpaketi.cityexpress.si:81/), s katero hitro izdelate prevozno potrdilo in tovorni list. Omogoča vam tudi enostavno sledenje pošiljk.

 

Za več informacij o posredovani ponudbi oz. če želite, da vam pripravimo individualno ponudbo - samo za vas, vas prosimo, da nas pokličete na tel. št.: 01/200 22 00 ali pa nam pišete na e-pošto: . Z veseljem vam bomo posredovali konkretne informacije in poiskali najboljšo rešitev za vas.