Paketna distribucija 24 ur - nov steber podjetja City Express

Start paketne distribucije z dostavo v 24 urah po celotni Sloveniji s ponedeljkom, 26. 9. 2011, je uspel po najboljšem možnem scenariju. Distribucija po celotnem območju je sedaj v polnem zamahu vsak dan znova.

S tem dogodkom je bil postavljen 5. steber podjetja City Express, ki bo omogočal našim cenjenim poslovnim partnerjem še bolj pestro izbirov paleti dodatnih storitev. Dostava v naslednjem delovnem dnevu je za uporabnike podjetja City Express finančno še bolj dostopna ter z uporabo spletne aplikacije izredno prijazna uporabniku.

Organizacija paketne distribucije v podjetju City Express ima seveda trdno zasidran temelj v informacijskem sistemu, ki je bil implementiran v rekordno hitrem času. Seveda deluje na podlagi črtnih kod, namenjen pa je prav kontroli večjega števila paketnih pošiljk.

Sistem je zgrajen modularno in zajema:
-  logistični modul, namenjen popolni kontroli paketov oziroma pošiljk,
-  modul ročnih skenerjev oziroma prenosnih terminalov, ki omogočajo zajem in kontrolo podatkov od trenutka prevzema do predaje,
-  modul kontrole nad ključnimi podatki: odkupnine, vračilo dobavnic, podatki o dostavi …,
-  modul avtomatskega izstavljanja računov,
-  modul internetnega sledenja paketov oziroma pošiljk,

internetni modul, namenjen strankam oziroma opremljanju paketov z nalepkami − spletna aplikacija, ki omogoča strankam pregled nad njihovimi pošiljkami (več o tem v levem delu novičk).

Zaupajte nam torej vaše pakete v dostavo po celi Sloveniji. Zagotovo bodo prišli na cilj točno. Oddelek prodaje na kontaktni številki 01 200 22 33 pa vam bo pripravil ugodno ponudbo za storitve po vaši meri!

5. Paketna distribucija 24 ur po celi Sloveniji

 

 4. Hitri paket − linijska dostava v istem dnevu po Sloveniji

 

3. Kurirske storitve

 

 2. Hladna veriga

 

 1. Vročanje sodnih in izvensodnih pisanj

Ekipi se je pridružil šele nekaj več kot mesec dni nazaj, sadovi znanja, bogatih izkušenj in dela pa so že vidni.

Skozi šport in rekreacijo smo se prijetno zabavali tekom celotnega sobotnega dne. Proti koncu pa je bilo organizirano simbolično tekmovanje v sprintu na 70 m. Razdalja 70 m simbolično kaže zavorno pot pri hitrosti manj kot 100 km/h.