24-urni prevozi farmacevtskih izdelkov s hladno verigo tudi v Sloveniji

Izpolnjevanje vedno strožjih meril kakovosti oskrbovalne verige v farmacevtski industriji je stalen izziv. Nenehno zaostrovanje meril pomeni čedalje večje stroške. Z njimi se srečujejo podjetja po celem svetu in seveda tudi v Sloveniji.

Kompleksno izvajanje hladne verige zahteva celovit in vsestranski pristop, ki je v skladu z dobro distribucijsko prakso. Vsebuje veliko stopenj, poleg tega je razmere v nekaterih fazah verige težko nadzorovati. Proces na vseh stopnjah vključuje veliko poslovnih partnerjev, zato se v primeru slabo določenih kontrolnih točk tveganje lahko močno poveča. Ekonomsko upravičenega logističnega partnerja, ki ponuja celovito logistično rešitev za hladne verige in deluje v skladu z vsemi potrebnimi standardi, je glede na vse zgoraj naštete zahteve težko najti.

Podjetje City Express nastopa na trgu kot pogodbeni partner mnogih farmacevtskih podjetij v Sloveniji. Vsi prevozi, ki jih opravi podjetje City Express, potekajo v skladu s standardi ISO 9001:2008 in ISO 22000:2005.

Kot prvi specializirani ponudnik hlajenega transporta zdravil zagotavljamo tudi dostavo v 24  urah po celi Sloveniji. Prevzem blaga na vaši lokaciji je trenutno možen vsak ponedeljek, sredo in petek, vendar načrtujemo, da bomo ponudbo razširili na vsakodnevni prevzem. 

Podjetje zagotavlja prevoz v posebnih hlajenih vozilih, pretovor in komisioniranje v hlajenem skladišču ter neprekinjeno kontroliranje temperature z digitalnimi merilci. S 1. januarjem 2013 bomo pričeli izvajati hlajene transporte po novih, še strožjih standardih. Več o izboljšavah in novostih na področju hlajenih transportov lahko preberete v podtemi Novičke levo zgoraj. Novi način izvajanja hladne verige bo bolj podrobno opisan v prihodnjih novicah podjetja City Express.

  

 

Podjetje City Express bo s 1. januarjem 2013 pričelo sodelovati z enim od največjih logistov na področju hladne verige v Evropi. Tako bomo lahko našim poslovnim partnerjem ponudili prevoz zdravil in farmacevtskih izdelkov iz vse Evrope v Slovenijo in iz Slovenije po celotni Evropi, kasneje pa tudi po svetu.

  

 

Se še spominjate simpatičnega in zelo prijaznega visokega fanta, ki je pri vas prevzemal in izvajal vaše storitve po naročilu? 

 

Benjamin Pollak je bil za svoje dolgoletno, dobro in trdo delo nagrajen z napredovanjem v vodjo dispečerske pisarne.

Svoje novo delavno mesto sedaj zaseda že skoraj dva meseca, sadovi njegovega predanega dela pa so že opazni.