Kurirske storitve - dostava na isti dan

25 let izkušenj s področja istodnevnih dostav je zagotovilo za profesionalno opravljene storitve. Vsakršna skrb je odveč – vaša pošiljka bo prispela na cilj varno in pravočasno.

Naše kurirske storitve pomenijo ekspresno dostavo na isti dan. Zavedamo se, da je čas dragocen in naša naloga je nuditi hiter odziv na nujne zahteve. Nudimo najboljše kurirske dostave že 25 let.

Na naročilo se odzovemo v roku pol ure; sprejemamo pa tako posamična kot vsakodnevna naročila. V grobem delimo naše kurirske storitve na 2 segmenta:

  • kurirske storitve znotraj mest v roku 2 ur
  • kurirske storitve po Sloveniji v roku 6 ur

Razvili pa smo tudi storitev HITRI PAKET, ki po izjemno ugodnih cenah vsakodnevno povezuje večja mesta po Sloveniji. Naša strokovna ekipa se bo prilagodila vašim specifičnim potrebam in vam zagotovila vso potrebno podporo pri urejanju in načrtovanju dnevnih, tedenskih ali mesečnih dostav. Ob pravočasnem naročilu bomo storitev zagotovili tudi izven delovnega časa in celo med vikendi. Edini v Sloveniji nudimo tudi sprejem naročil prek aplikacije, ki je še posebej namenjena istodnevnim dostavam, omogočamo pa vam tudi pregled oziroma seznam vseh sprejetih naročil za kurirske storitve.