Express dostava po Sloveniji

Nujno potrebujete istodnevno dostavo znotraj Slovenije? Brez težav, saj so vam naši kurirji na voljo vsak dan, vse dni v tednu. Odzivni čas je 30 minut od vašega naročila.

Za istodnevne oziroma ekspresne dostave po Sloveniji vam ponujamo več možnosti. Takšna naročila so zaradi nujnosti za stranke pogosto stresna, saj se vedno mudi. Potrudili se bomo in skupaj z vami našli najustreznejšo in najugodnejšo rešitev.

Tovrstne dostave vam v katerikoli kraj po Sloveniji lahko zagotovimo v roku 3 ali 6 ur od vašega naročila. Da bi še povečali našo konkurenčnost in vaše zadovoljstvo, lahko vaš paket vključimo v našo storitev Hitri paket – gre za ekspresno dostavo pošiljk po izredno ugodnih cenah med mesti Ljubljana, Celje, Maribor, Novo mesto in Koper. Prevozi potekajo vsak dan, vse dni v tednu, po zelo ugodnih cenah. Ob dovolj zgodnjem naročilu pošiljko prevzamemo in jo še isti dan dostavimo v omenjena mesta. Povpraševanje pošljite na prodaja@cityexpress.si.

Cena je odvisna od razdalje med mesti ter velikosti in teže pošiljke, zato nas kontaktirajte in skupaj bomo našli najustreznejšo rešitev za vas.