Ekspres dostava znotraj mest

Smo strokovnjaki za ekspresne in istodnevne dostave po Ljubljani, Celju in Mariboru. Tu se pokažejo naše 25-letne izkušnje, saj se zavedamo, da se pri takšnih naročilih mudi in da do napak ne sme priti.

Kurirska dostava znotraj mest pomeni hitro oziroma ekspresno dostavo, ki je opravljena v roku 2 ur. Naši kurirji so vam tako na voljo že v roku pol ure od oddaje naročila, dostava pa je lahko opravljena že v eni uri. Ekspresna dostava vam je po zelo konkurenčnih cenah na voljo v treh mestih – Ljubljani, Celju in Mariboru. Storitev je na voljo kot redna, vsakodnevna ali kot enkratna – kadarkoli in kolikorkrat storitev potrebujete.

Naše stranke takšno vrsto dostave najpogosteje uporabljajo za prevoze pisemskih pošiljk in paketov, za urejanje najrazličnejše dokumentacije na poštah, bankah, sodiščih, uradih, zavodih, notarskih in odvetniških pisarnah ter za različne nujne prevoze.

Storitev lahko naročite kot enkratno, kot naša pogodbena stranka pa pridobite možnost oddaje naročila kar prek spletne aplikacije, ki vam ponuja tudi možnost pregleda vseh naročenih tovrstnih storitev - s tem vam omogočamo popoln pregled vaših potreb in optimizacijo vaših stroškov za kurirske storitve.