Dostava spletnih nakupov že isti dan

Spletna prodaja je v porastu. V Sloveniji že več kot 85% uporabnikov interneta opravlja tudi nakupe preko spleta, pa naj gre za oblačila, prehrambene izdelke, elektroniko ali izdelke za nego. Na trgu se stalno pojavlja vedno več novih podjetij s konkurenčnimi izdelki in ponudbo, vsakega pa seveda zanima, kako povečati prodajo in prihodke ter prehiteti konkurenco.

Vsekakor potrebujete tako zanesljivega partnerja kot inovativno storitev, ki bo kupca prepričala, da ravno pri vas opravi nakup željenega izdelka.

Svojim strankam ponudite dostavo na dom že v istem dnevu – tako lahko od strankinega zadnjega klika v vaši spletni trgovini pa do dostave izdelka mineta le dve uri. Zagotovo je to storitev, ki bo prepričala marsikatero potencialno stranko.

Kot vaš partner pri tovrstnih dostavah vam zagotavljamo hitro in kvalitetno storitev, ki bo zagotovo navdušila vaše kupce.

Z veseljem vam pripravimo konkurenčno ponudbo, v katero lahko vključimo tudi storitev plačila po povzetju ter vnos v stanovanje.

Za več informacij pa nas kontaktirajte na Prodaja@cityexpress.si.