Novice

Prenos paketne distribucije 24h na pogodbenega partnerja DPD

Z veseljem vas obveščamo, da bomo našo storitev paketne distibucije 24h predali v izvajanje našemu pogodbenemu partnerju, podjetju DPD.

 

S tem bomo povečali vaše zadovoljstvo in zagotovili kvalitetno dostavo vaših pošiljk na področju celotne Slovenije. Dostavna mreža novega pogodbenega partnerja je ena največjih in najkvalitetnejših logističnih mrež v Sloveniji, dodatno pa bo za vas na voljo nova storitev – dostava pošiljk na vse Petrolove servise za tiste prejemnike, ki bodo želeli dostavo na tak način. Storitev bo aktivirana predvidoma z marcem 2018.

 

Prenos distribucije bo izveden z datumom 1.2.2018. Do nadaljnega ostanejo vse pogodbe in pogoji nespremenjeni, kot tudi uporaba naše aplikacije Portal. Račune vam bo, kot dosedaj, izdajalo podjetje City Express.

 

Sprememba, ki jo boste takoj opazili bo ta, da bodo prevzem vaših pošiljk od 1.2. vršili kurirji podjetja DPD. Vsekakor se bomo skušali držati enakih rokov prevzemov, kot ste jih imeli do sedaj.

 

Prav tako pa bodo po tem datumu v uporabi nalepke velikosti A6, naše A5 pa se ne bodo več uporabljale. Nastavitev nalepk si lahko spremenite v Portalu v meniju Nastavitve – Velikost nalepke.  V kolikor A6 nalepk nimate, nam to prosim sporočite na info@cityexpress.si, in vam jih bomo z veseljem dostavili.

 

V kolikor imate kakršnakoli vprašanja pa smo dosegljivi na naslovu Prodaja@cityexpress.si  ali na telefonu 01 200 22 05.

Motene dostave na Primorskem

Spoštovani,

obveščamo vas, da imamo zaradi zastojev na avtocesti zamude pri dostavah in prevzemih na Primorskem koncu.  Za nevšečnosti se vam opravičujemo.  Vse zamujene prevzeme/dostave bomo prestavili na jutrišnji dan.

 

Vaš City Express,

Napaka v Portalu

Spoštovani,

cenjene stranke obveščamo, da se je pojavila napaka v aplikaciji Portal. Trenutno naročanje prevzemov preko aplikacije ne deluje. Vsa naročila za prevzeme nam prosim pošljite po mailu na Info@cityexpress.si.

Napako pospešeno odpravljamo in se vam zahvaljujemo za razumevanje,

Vaš City express

Selitev na novo lokacijo

Spoštovane stranke,

z veseljem vas obveščamo, da smo se preselili na novo lokacijo na naslovu Toplarniška 1b v Ljubljani.  Vse oddaje in osebni prevzemi se bodo tako vršili na novem naslovu od 2.11.2017 dalje.

Ostali podatki podjetja pa ostajajo nespremenjeni - tako poslovni naslov, kontaktne telefonske številke in e-mail naslovi.

V primeru vprašanj nas kontaktirajte na Info@cityexpress.si.

 

Prenovljeni Splošni pogoji poslovanja

Sporočamo, da smo naše Splošne pogoje poslovanja s 15.6.2017obnovili - aktualni so objavljeni na naši spletni strani.  V primeru vprašanj vam je na voljo naš prodajni odddelek na naslovu Prodaja@cityexpress.si ali na številki 01 200 22 05.

Potrebujete express dostavo v Avstrijo?

Kontaktirajte nas za ponudbo na prodaja@cityexpress.si.

Povezava do stare aplikacije za pošiljanje paketov

Obveščamo vas, da bo do predvidoma 29.2.2017 odpremljanje paketov še vedno mogoče preko stare WPD aplikacije, ki se nahaja na naslovu http://webpaketi.cityexpress.si/

Za pomoč,  informacije ali dostop do portala nas kontaktirajte prodaja@cityexpress.si.