Ostale storitve

Poleg klasičnih dostav ponujamo tudi vrsto zanimivih dodatnih storitev – potrebujete storitev čiščenja oblačil ali pa bi morda želeli oglaševati s pomočjo naših kurirjev? Brez težav.

PROMOCIJA IZDELKOV

Ko se izdelek pojavi na trgu, ga potrošnik prične spoznavati in o njem zbirati informacije, na podlagi katerih si ustvari mnenje. Zato je pomembno, da se izdelke približa potrošniku ter prilagodi dejavnikom trga, na katerem želimo nastopiti. Način doseganja potrošnikov je pomemben pri izbiri prodajnega kanala. Le izbira pravih aktivnosti izdelek približa kupcu, ga prepriča o kakovosti in privede do nakupa. Pri tem je seveda pomembna komponenta tudi strošek promocije in oglaševanja izdelkov, ki je običajno zelo visok. Ključnega pomena je torej poiskati pravilno razmerje med stroški in učinkovitostjo promocije oziroma končnega rezultata.

City Express vam lahko ponudi enega od najučinkovitejših načinov za dosego končnih kupcev:

  • neposredno razdeljevanje vzorcev vaših izdelkov osebno v roke potencialnim kupcem
  • dnevno imamo “odprta vrata” v najmanj 600 podjetij – mesečno kar do 800 različnih podjetij
  • zaposleni v teh podjetjih zelo pozitivno sprejemajo naše kurirje, kar lahko bistveno pripomore k uspešnosti trženja
  • pri tem vam lahko zagotovimo različne povratne informacije, ki so predmet dogovora z vsako stranko posebej

Stranke lahko dodatno pritegnete tudi z različnimi nagradnimi igrami, za dostavo nagrad pa zopet poskrbimo mi.

OGLAŠEVANJE

Poleg promocije vaših izdelov nudimo tudi oglaševanje na zadnji strani nahrbtnikov naših kolesarjev in motoristov ali na avtomobilih, na katere se lahko z nadgradnjo doda reklamni pano.

Avtomobili:

  • dnevno vozijo po celotni mestni občini Ljubljana ter tudi izven
  • naša relacijska vozila so dnevno prisotna na cestnem križu celotne Slovenije
  • avtomobili so zaradi nove grafične podobe zelo vidni in atraktivni
  • opremimo jih lahko s posebno nadgradnjo, kjer lahko rezervirate svoj prostor za oglaševanje in promocijo vaših izdelkov
  • ponudimo vam lahko individualno promocijo skupaj v paketu z razdeljevanjem vaših vzorcev

KEMIČNO ČIŠČENJE

Ponujamo vam brezplačno dostavo oblačil v kemično čistilnico! City Express oblačila za vas prevzame na vašem delovnem mestu, jih dostavi v pooblaščeno čistilnico ter očiščene vrne nazaj na vaše delovno mesto. V primeru hkratne uporabe naših drugih storitev za vas to storimo popolnoma brezplačno. Čiščenje oblačil je na ta način enostavno, hitro in popolnoma brezskrbno.

NAJEM KURIRJA

V kolikor imate v podjetju svoje kurirje, vam v primeru letnih dopustov, bolniških odsotnosti ali pa le začasno povečanih potreb ponujamo najem našega kurirja – tudi za daljši čas. Za ponudbo nas kontaktirajte na 01 200 22 05 ali nam pišite na prodaja@cityexpress.si.