Pogosta vprašanja

Vprašanja

Odgovori

KDAJ BO ODDANI PAKET DOSTAVLJEN?

Domači paketi navadno pridejo na cilj naslednji delovni dan po oddaji paketa, med običajnim delovnim časom. Za dostavo v sosednje evropske države je standardni rok dostave po navadi od 24 do 72 ur, za večino bolj oddaljenih držav pa od 72 do 120 ur. V kolikor pa naročite istodnevno oziroma express dostavo, bomo poskrbeni, da bo vaš paket dostavljen v roku 2 ur znotral mesta ali v roku 6 ur po Sloveniji.

KOLIKO STANE POŠILJANJE PAKETOV?

Cena je odvisna od vaših potreb. V kolikor gre za večkratno storitev, vam ponudimo nezavezujočo pogodbo ter pripravimo individualno ponudbo, ki je prilagojena potrebam vašega podjetja. Za občasne pošiljatelje se storitve zaračunajo po ceniku za nepogodbene stranke. Za več informacij se lahko obrnete na oddelek prodaje na tel.št. 01 200 22 05 ali na Prodaja@cityexpress.si.

ALI LAHKO POŠLJEM PAKET BREZ SKLENITVE POGODBE?

Lahko. Za ceno in predračun pokličite tel.št. 01 200 22 05 ali pošljite povpraševanje na info@cityexpress.si. Ko je predračun poravnan, bomo opravili prevoz po vaših navodilih.

KDAJ DOBIM NAKAZANE ODKUPNINE?

Vse odkupnine so enkrat tedensko nakazane na vaš TRR. Za vse pakete, dostavljene v tekočem tednu, prejmete nakazane kupnine naslednjo sredo.

KJE LAHKO NAROČIM PREVZEM PAKETOV?

Prevzem lahko naročite na telefonski številki 01/200 22 00 ali na mailu Info@cityexpress.si, vsak delovni dan med 7:00 in 18:00 uro. Ob dovolj zgodnjem naročilu bomo skušali zagotoviti prevzem še isti dan.

NUJNO MORAM POSLATI PAKET, KI MORA BITI DANES DOSTAVLJEN. KAKO NATISNEM NALEPKO?

Pri dostavi v istem dnevu pošiljke ni potrebno opremiti z nalepko iz našega sistema, saj taka pošiljka ne bo sortirana v našem skladišču, ampak gre takoj v dostavo.

ALI LAHKO SLEDIM POŠILJKAM V REALNEM ČASU?

Vsak paket je opremljen s črtno kodo in številko paketa, na podlagi katere lahko spremljate celotno pot paketa - od prvega skeniranja pri prevzemu do zadnjega pri dostavi paketa končnemu prejemniku. Pošiljkam lahko sledite tako, da na naši strani preprosto vpišete številko paketa v ustrezno polje in izpisali se vam bodo vsi podatki o paketu od prevzema do predaje - tako za pakete, poslane po Sloveniji, kot po tujini. Status pošiljke se osveži vsakih 20 minut. Številke pošiljk lahko prav tako posredujete svojim strankam oziroma prejemnikom in jim tako omogočite preverjanje statusa pošiljk, sami pa se tako lahko posvetite pomebnejšim zadevam. Pošiljkam lahko sledite na povezavi tracking.cityexpress.si ali preko naše spletne strani www.cityexpress.si.

V KATERE DRŽAVE LAHKO POŠLJEM PAKET PREKO CITYEXPRESSA?

Dostavljamo v večino evropskih držav. Poleg paketov do 50 kg dostavljamo tudi večje pošiljke. Za točen seznam držav in cene kontaktirajte prodaja@cityexpress.si ali pokličite na številko 01 200 22 05.