Pravno obvestilo

AVTORSKE PRAVICE

Imetnik avtorskih pravic vseh avtorskih del, ki so na kakršenkoli način vključeni v to spletno stran, je podjetje City Express d.o.o. Vse pravice pridržane. Uporabniki lahko uporabljajo vsebine te spletne strani izključno za svojo osebno oziroma nekomercialno uprabo. Vsaka druga uporaba vsebin (kot so npr. kopiranje, reproduciranje, distribuiranje in podobno) v komercialne namene je prepovedana.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Vsebine, objavljene na spletni strani www.cityexpress.si, so zgolj informativne narave. City Express d.o.o. kar najbolje skrbi za ažurnost informacij, objavljenih na tej spletni strani. Kazenska in civilna odgovornost podjetja City Express d.o.o. za napake v besedilu je popolnoma izključena in družba ne odgovarja za nikakršno posredno ali neposredno škodo ali neprijetnosti, ki bi se lahko pojavile zaradi uporabe morebitnega napačnega besedila ali netočnih informacij.

POLITIKA ZASEBNOSTI

City Express d.o.o. osebne podatke zbira izključno v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi. Zagotavljamo, da bomo vse vaše podatke brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS št. 86/2004 in 113/2005-ZInfP). Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja ali jih kakorkoli posredovali oziroma predali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili izključno za potrebe pošiljanja informacij, ki jih boste zahtevali. Zagotavljamo, da vaših osebnih podatkov ne bomo nikoli zlorabili, vam pošiljali nezaželene komercialne elektronske pošte ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.
Vaši osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena obdelave. Osebne podatke, ki ste jih posredovali pri vpisu ali pozneje, lahko kadarkoli preverite, naknadno spremenite ali izbrišete tako, da pošljete zahtevo na naslov prodaja(at)citexpress.si.