CEX PREVOZI POD KONTROLIRANIMI TEMPERATURNIMI POGOJI

Potrebujete varnega in zanesljivega poslovnega partnerja za varen prevoz občutljivega blaga, ki zahteva stabilno temperaturno okolje? City Express je pravi partner za vas - smo namreč prvi specializirani zasebni ponudnik hlajenega transporta v Sloveniji.

Če potrebujete zanesljivega poslovnega partnerja za varen prevoz občutljivega blaga, ki zahteva stabilno temperaturno okolje, je City Express pravi partner za vas. Smo namreč prvi specializirani ponudnik hlajenega transporta v Sloveniji. Vse prevoze opravimo v skladu z dobro distribucijsko prakso. City Express za vas optimizira preskrbovalno verigo znotraj mest in izboljša sistem sprotnega zagotavljanja blaga vašim kupcem.

S svojo organizacijo procesa dostav, nadzornim centrom, informacijsko podporo, ki zagotavlja sledljivost vsakega naročila ter usposobljeno ekipo smo vaša zanesljiva izbira.

Naš vozni park sestavljajo posebej prirejena vozila, s katerimi lahko zagotavljamo tudi po dva temperaturna režima hkrati. Hladilne komore naših vozil nosijo certifikat ATP. Vsako naše vozilo ima tudi sistem telemetrije – digitalne indikacijske kontrolne termometre oz. t.i. data loggerje, ki beležijo temperaturo med celotnim časom trajanja transporta in tako omogočajo tudi nadzor temperature na daljavo iz našega nadzornega centra. Naša posebnost je tudi transportno skladišče, kjer lahko vaše blago razložimo, komisioniramo in pod kontroliranimi temperaturnimi pogoji tudi začasno skladiščimo. Naš napredni informacijski sistem omogoča temperaturno sledenje in izpis temperaturnih list od prevzema, začasnega skladiščenja, do dostave končnemu kupcu.

Naše stranke so predvsem podjetja iz farmacevtske, kozmetične in prehrambene industrije. Za ponudbo nas kontaktirajte na 01 200 22 05 ali nam pišite na prodaja@cityexpress.si.