Končno sem našla popolno vegansko milo, ki dela čudeže na koži

Prav neskončno dolgo časa sem iskala vegansko milo, ki ga kar nisem našla. Potem sem pa le našla eno gospodično, ki se s tem ukvarja in jo prosila za testerje. Ko sem jih preskusila, sem takoj videla, da je to tiso, kar sem iskala. Takoj je kupila nekaj različnih mil in tako je bilo vegansko milo, končno pri meni doma in na dovolj veliki zalogi. 

Že po prvem prhanju s tem milom sem ugotovila, da je moja koža bolje navlažena in bolj mehka. Po enem tednu je bila pa razlika še mnogo bolj očitna. Počasi sem razmišljala, ali bi si naredila kar celoletno zalogo za vsak primer še bi se slučajno zgodilo, da ne bo več delala po nekaj mesecih. Takrat bom namreč po svojih izračunih do kraja porabila zalogo, ki jo imam sedaj. Nekaj podobnega se mi je enkrat že zgodilo. Ni bilo vegansko milo, ampak je bilo nekaj drugega. Ampak sem vseeno bila zelo nesrečna, ko nisem našla več tistega izdelka. Bila je neka hrana oziroma dodatek k prehrani. Zelo dolgo časa po tem sem našla neko drug podoben dodatek, ampak ni bilo enak. Bilo je vseeno malce slabše, ampak po drugi strani pa najboljši približek tistemu dopolnilu, ki sem ha iskala. Tako, da me resno mika, da bi si naredila večjo zalogo. Na srečo se trdo milo ne pokvari kar tako, kljub temu da je naravno.

Res sem vesela, da sem to vegansko milo, našla, ker je več kot odlično. Morda bom še prijateljicam kupila istega, ker so ga tudi že iskale in niso našle ničesar primernega. Vse smo imela težav s tem in prav nobena ni imela sreče do sedaj. Nisem še nobeni povedala, ker se nismo videle že kar nekaj časa, ampak če me spomin ne vara, se dobimo naslednji teden. Tako, da bi lahko naročila še zanje vegansko milo, če se bom odločila za nakup večje zaloge. 

Končno sem našla popolno vegansko milo, ki dela čudeže na koži