Category

Prvič sem videla v živo Breitling uro

Bila sem v prijetni trgovini, kjer imajo ure in tudi ostali nakit in prvič sem imela priložnost, da si ogledam Breitling uro, ki sem jo običajno lahko opazovala le preko spleta. Ko sem prosila prodajalca, če si jo lahko od blizu pogledam, ker me res zanima, kakšna je ta ura, glede na to, da naj bi bila tako vrhunska. Povedala sem mu, da veliko raziskujem o prestižnih urah, ampak vseeno nimam vedno priložnosti, da si to tudi v živo ogledam in si zelo želim. Moram reči, da je ta ura v živo še bolj privlačna kakor pa na fotografijah na spletu. In mislim, da ji delajo kar malce krivice.

Prvič sem videla v živo Breitling uro

Brez dodatnih vprašanj je uro odklenil iz omarice in mi jo podal v roke. Preden je to naredil, mi je povedal še nekaj lastnosti in o nekaterih detajlih. Ko sem Breitling uro prijela v roko je bil že občutek popolnoma drugačen kakor pa pri običajnih urah. Prosila sem ga, če si jo lahko nadenem na roko in da seveda ne bom ušla, ampak me res zanima, kakšen je občutek. Seveda mi je dovolil, da sem to naredila. In res je neverjeten občutek imeti Breitling uro na roku. Brez težav bi se navadila, da bi imela takšno uro. Če jo bom kdaj zares imela, je to seveda vprašanje, ampak pravzaprav se nikoli ne ve. Lahko, da se bo jutri popolnoma spremenil moj način življenja, zato nikoli ne rečem nikoli. Čeprav se tega zarečenega kruha vsekakor ne bi niti najmanj branila. 

Ko je prijateljica opravila z nakupom, sem seveda Breitling uro odpela iz zapestja in jo vrnila prodajalcu. Moram reči, da sem se po tihem kar zaljubila vanjo in bi jo res z največjim veseljem imela. Ampak zdaj je še ne morem imeti, zato se bom od tega trenutka raje od Breitling ure poslovila in si vtisnila v spomin zanimivo izkušnjo.